ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Titel: Carbohydrates
Källa:

The Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, 3rd ed., 6v Gourley, Lisa år:2013 sidor:614 -616

Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Slavin, J. Carbohydrates. Advances in Nutrition: An International Review Journal 5.6 (2014): 760-1. Länk till SFX för denna post
  2. Garaita, Mercedes G. Carbohydrate polymers 46.3 (2001): 299-299. Länk till SFX för denna post
  3. Drewnowski, A. The carbohydrate-fat problem: can we construct a healthy diet based on dietary guidelines? Advances in Nutrition: An International Review Journal 6.3 (2015): 318-25. Länk till SFX för denna post
  4. Last, John M. M. recommended daily intake. A Dictionary of Public Health (2007). Länk till SFX för denna post
  5. Govindji, A. The role of carbohydrates in a healthy diet.(learning zone: CONTINUING PROFESSIONAL DEVELOPMENT). Nursing standard 21.3 (2006): 56-. Länk till SFX för denna post
  6. Walker, C. Nursing standard 21.3 (2006): 66-. Länk till SFX för denna post
  7. Public Health Nutrition 4.2a (2001): 402-408. Länk till SFX för denna post
  8. Woodman, A. G. G. CARBOHYDRATES. Journal of the American Chemical Society 23.6 (1901): 105-106. Länk till SFX för denna post
  9. Anonymous. The USDA Is Correct About Fat and a Healthy Diet. Wall Street Journal (2014). Länk till SFX för denna post
  10. Burke, Louise M. Carbohydrates for training and competition. Journal of sports sciences 29.29 (2011): 1-11. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad