ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Asian food: the global and the local [0-7007-1333-6; 1-136-12034-3] Cwiertka, Katarzyna J.

år:2002
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Chee-Beng, T. Asian Food: The Global and the Local. The Journal of Asian studies 61.4 (2002): 1320-1322. Länk till SFX för denna post
  2. Cheung, Sidney C. The globalization of Chinese food /. Länk till SFX för denna post
  3. Walraven, B. Asian food: the global and the local. , 2002. Länk till SFX för denna post
  4. Hannerz, U. Transnational Connections : Culture, People, Places. Transnational Connections : Culture, People, Places. : Routledge, 1996.: 201-201. Länk till SFX för denna post
  5. Calhoun, C. The Sociology of Mediation and Communication. The Sage handbook of sociology. : SAGE Publications, 2005. Länk till SFX för denna post
  6. Appadurai, A. Modernity at large cultural dimensions of globalization. Modernity at Large : Cultural Dimensions of Globalization. , 1996.: 27-47. Länk till SFX för denna post
  7. Yasmeen, G. Asian Food: The Global and the Local. Pacific affairs 76.2 (2003): 276-277. Länk till SFX för denna post
  8. Fortun, K. Advocacy after Bhopal: environmentalism, disaster, new global orders. , 2001. Länk till SFX för denna post
  9. Rudolph, J. Reconstructing Collective Identities: The Babas of Singapore. Journal of contemporary Asia 28.2 (1998): 203-232. Länk till SFX för denna post
  10. Haidt, J. Affect, culture, and morality, or is it wrong to eat your dog? Journal of personality and social psychology 65.4 (1993): 613-28. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad