ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Famine and Food Supply in the Graeco-Roman World: Responses to Risk and Crisis [0-521-35198-7; 0-511-09735-2] Garnsey, Peter

år:1988
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Scheidel, W. Cities, peasants and food in classical antiquity. , 1999. Länk till SFX för denna post
  2. Whittow, M. The making of Byzantium, 600-1025. , 1996. Länk till SFX för denna post
  3. Cawkwell, L. Cawkwell L. Early colonisation. The classical quarterly 42.2 (1992): 289-303. Länk till SFX för denna post
  4. Jones, Glynis M. A statistical approach to the archaeological identification of crop processing. Journal of Archaeological Science 14.31 (1987): 311-323. Länk till SFX för denna post
  5. HASSAN, Hassan A. Historical Nile Floods and Their Implications for Climatic Change. Science 212.4499 (1981): 1142-1145. Länk till SFX för denna post
  6. Valamoti, S. M. Grape-pressings from northern Greece: the earliest wine in the Aegean? Antiquity 81.311 (2007): 54-61. Länk till SFX för denna post
  7. Garnsey, P. Food and Society in Classical Antiquity. Food and society in classical antiquity. : Cambridge University Press,, 1999. Länk till SFX för denna post
  8. Hassan, FA A. Extreme Nile floods and famines in Medieval Egypt (AD 930-1500) and their climatic implications. Quaternary international 173.SUPPL. (2007): 101-112. Länk till SFX för denna post
  9. Haldon, John F. Byzantium in the Seventh Century: The Transformation of a Culture. : Cambridge University Press. Länk till SFX för denna post
  10. Hassan, Fekri A. The dynamics of a riverine civilization: a geoarchaeological perspective on the Nile Valley, Egypt. World archaeology 29.1 (1997): 51-74. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad