ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

History of Food [1-4051-8119-2; 1-4443-0513-1] Toussaint Samat, Maguelonne

år:2009
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Harris, V. Demography, geography and the sources of Roman slaves. The Journal of Roman studies 89.4 (1999): 62-75. Länk till SFX för denna post
  2. Rao, S. Ramachandra R. Vanilla flavour: production by conventional and biotechnological routes. Journal of the science of food and agriculture 80.3 (2000): 289-304. Länk till SFX för denna post
  3. Trentmann, F. The Oxford handbook of the history of consumption. : Oxford University Press,.: 1-720. Länk till SFX för denna post
  4. BOHSTEDT, J. The politics of provisions : food riots, moral economy, and market transition in England, c. 1550-1850 : History of Retailing and Consumption. , 2010. Länk till SFX för denna post
  5. Garnsey, P. Famine and food supply in the Graeco-Roman world. , 1988. Länk till SFX för denna post
  6. Scheidel, W. Quantifying the sources of slaves in the early Roman Empire. The Journal of Roman studies 87.1 (1997): 156-69. Länk till SFX för denna post
  7. Walton, Nicholas J J. Vanillin. Phytochemistry 63.5 (2003): 505-15. Länk till SFX för denna post
  8. Scheidel, Walter, W. Human Mobility in Roman Italy, II: The Slave Population. The Journal of Roman studies 95 (2005): 64-79. Länk till SFX för denna post
  9. Dignum, Josef W. Vanilla production: Technological, chemical, and biosynthetic aspects. Food reviews international 17.2 (2001): 199-219. Länk till SFX för denna post
  10. Lintott, A. FREEDMEN AND SLAVES IN THE LIGHT OF LEGAL DOCUMENTS FROM FIRST-CENTURY A.D. CAMPANIA. The classical quarterly 52.2 (2002): 555-565. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad