ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Sociology of Food and Agriculture [0-415-69858-8; 1-136-48817-0] Carolan, Michael

år:2012
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Goldthorpe, A. The Sociology of Food: eating, diet and culture (Book). Sociology of health & illness 16.2 (1994): 268-269. Länk till SFX för denna post
  2. P. Dolan, P. Influencing behaviour: the mindspace way. Journal of economic psychology 33.1 (2011): 264-277. Länk till SFX för denna post
  3. Nuthall, Peter L. Farm business management: analysis of farming systems. Farm business management: analysis of farming systems. : CAB International,, 2011. Länk till SFX för denna post
  4. Seymour, D. The Sociology of Food and Eating (Book). Sociology of health & illness 6.1 (1984): 109-109. Länk till SFX för denna post
  5. Keister, Lisa A. Copyright page. Work and organizations in China after thirty years of transition : Research in the Sociology of Work. , 2009. Länk till SFX för denna post
  6. Kahneman, D. Maps of Bounded Rationality: Psychology for Behavioral Economics. The American economic review 93.5 (2003): 1449-1475. Länk till SFX för denna post
  7. DeVault, M. The Sociology of Food: Eating, Diet and Culture. Contemporary sociology 22.6 (1993): 871-872. Länk till SFX för denna post
  8. Mennell, S. The sociology of food: eating, diet and culture. Current sociology 40.2 (1992): 1-152. Länk till SFX för denna post
  9. Thaler, R.H. H. Libertarian paternalism. The American economic review 93.2 (2003): 175-179. Länk till SFX för denna post
  10. Nuthall, Peter Leslie L. Farm business management: the human factor. , 2009. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad