ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

The Oxford Handbook of Food History [0-19-972993-X; 0-19-997126-9]

år:2012
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Deans-Smith, S. NATURE AND SCIENTIFIC KNOWLEDGE IN THE SPANISH EMPIRE: INTRODUCTION. Colonial Latin American Review 15.1 (2006): 29-38. Länk till SFX för denna post
  2. Kiple, Kenneth F. The Cambridge World History of Food. The Cambridge World History of Food. : Cambridge University Press,, 2000. Länk till SFX för denna post
  3. Barham, P. The Science of Cooking. Food service technology 1.3-4 (2001): 183-184. Länk till SFX för denna post
  4. Igor Cusack, I. African Cuisines: Recipes for Nation-Building? Journal of African Cultural Studies 13.2 (2000): 207-225. Länk till SFX för denna post
  5. DeVos, P. THE SCIENCE OF SPICES: EMPIRICISM AND ECONOMIC BOTANY IN THE EARLY SPANISH EMPIRE. Journal of world history 17.4 (2006): 399-427. Länk till SFX för denna post
  6. Kiple, Sara A A. History, nutrition, and health: infant and child nutrition. Cambridge World History of Food. : Cambridge University Press,, 2000. Länk till SFX för denna post
  7. Karaosmanoglu, D. Eating the past. International journal of cultural studies 12.4 (2009): 339-358. Länk till SFX för denna post
  8. Peters, Erica J. Defusing Phở: Soup Stories and Ethnic Erasures, 1919–2009. Contemporary French and francophone studies 14.2 (2010): 159-167. Länk till SFX för denna post
  9. Nunn,, Nathan, N. The Columbian Exchange: A History of Disease, Food, and Ideas. The Journal of Economic Perspectives 24.2 (2010): 163-188. Länk till SFX för denna post
  10. snyman, I. South Africa's Rainbow Cuisine. Gastronomica 4.1 (2004): 91-93. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad