ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Food and Multiculture [1-4725-8116-4; 1-003-08542-3] Rhys Taylor, Alex

år:2017
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Alex Rhys-Taylor. Food and Multiculture : A Sensory Ethnography of East London. , 2017. Länk till SFX för denna post
  2. Ascione, E. Food and multiculture: a sensory ethnography of East London. Food, culture, & society. 21.1: 124-125. Länk till SFX för denna post
  3. Rhys Taylor, A. The essences of multiculture: a sensory exploration of an inner-city street market. Identities 20.4 (2013): 393-406. Länk till SFX för denna post
  4. Pink, S. Doing Sensory Ethnography. Doing sensory ethnography. : SAGE Publications Ltd, 2009. Länk till SFX för denna post
  5. Van Willigen, J. Food and Everyday Life On Kentucky Family Farms, 1920-1950. , 2006. Länk till SFX för denna post
  6. Stoller, P. The Taste of Ethnographic Things : The Senses in Anthropology {Contemporary Ethnography Series}. , 1989. Länk till SFX för denna post
  7. Pink, S. Multimodality, multisensoriality and ethnographic knowing: social semiotics and the phenomenology of perception. Qualitative research 11.3 (2011): 261-276. Länk till SFX för denna post
  8. Pink, S. An urban tour. Ethnography 9.2 (2008): 175-196. Länk till SFX för denna post
  9. Pink, S. Doing Visual Ethnography. Doing visual ethnography : images, media and representation in research / Sarah Pink. Länk till SFX för denna post
  10. Valluvan, S. Conviviality and Multiculture. Young 24.3 (2016): 204-221. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad