ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Medieval Irish Saints' Lives [0-19-821582-7] Sharpe, Richard

år:1991
Contains list of services for current record

Basic services

  Anmärkning:Sex samtidiga användare / Six simultaneous users
Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Rock, M. The Irish Saints. The Irish monthly magazine 41.476 (1913): 79-79. Länk till SFX för denna post
  2. Steel, K. Abyss: Everything is food. Postmedieval: A Journal of Medieval Cultural Studies 4.1 (2013): 93-104. Länk till SFX för denna post
  3. Delany, S. Impolitic bodies : poetry, saints, and society in fifteenth-century England : the work of Osbern Bokenham. , 1998.: 1-248. Länk till SFX för denna post
  4. Williams, D. Saints Alive. Saints Alive : Word, Image, and Enactment in the Lives of the Saints. , 2010. Länk till SFX för denna post
  5. Firth, M. Restoring Creation: The Natural World in the Anglo-Saxon Saints&apos. Parergon 38.1 (2021): 197-199. Länk till SFX för denna post
  6. Boland, Wendy A. Time of day effects on the regulation of food consumption after activation of health goals. Appetite 70.C (2013): 47-52. Länk till SFX för denna post
  7. Fitzgibbons, M. Critical Pleasure, Visceral Literacy, and the Prik of Conscience. Pedagogy 13.2 (2013): 245-266. Länk till SFX för denna post
  8. Saunders, Corinne J. J. Chaucer's The Canterbury Tales. : Wiley-Blackwell, 2010.: 452-475. Länk till SFX för denna post
  9. Perkins, N. Haunted Hoccleve? the 'Regiment of Princes", the Troilean intertext, and conversations with the dead.(Thomas Hoccleve). The Chaucer review 43.2 (2008): 103-139. Länk till SFX för denna post
  10. Woolgar, Christopher M. Gifts of food in late medieval England. Journal of medieval history 37.1 (2011): 6-18. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad