ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Food in antiquity : a survey of the diet of early peoples [0-500-02063-9] Brothwell, Don

år:1969
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Food: A Culinary History from Antiquity to the Present. Library Journal 124.18 (1999): 118-118. Länk till SFX för denna post
  2. Gabaccia, Donna R. Food : A Culinary History (review). Journal of Social History 34.4 (2001): 985-987. Länk till SFX för denna post
  3. Scheidel, W. Cities, peasants and food in classical antiquity. , 1999. Länk till SFX för denna post
  4. Garnsey, P. Food and Society in Classical Antiquity. Food and society in classical antiquity. : Cambridge University Press,, 1999. Länk till SFX för denna post
  5. Martin, M. Food: A culinary history. Library Journal 124.18 (1999): 118-118. Länk till SFX för denna post
  6. Gabaccia, Donna R. We are what we eat. Ethnic food and the making of Americans. Food, culture and society 8.1 (2005): 124-124. Länk till SFX för denna post
  7. Gracia-Arnaiz, M. Fat bodies and thin bodies. Cultural, biomedical and market discourses on obesity. Appetite 55.2 (2010): 219-225. Länk till SFX för denna post
  8. Kiple, Sara A A. History, nutrition, and health: infant and child nutrition. Cambridge World History of Food. : Cambridge University Press,, 2000. Länk till SFX för denna post
  9. Packer, James E E. The insulae of imperial Ostia. , 1971. Länk till SFX för denna post
  10. Bagnall, Roger S. The Demography of Roman Egypt. The demography of Roman Egypt. : Cambridge University Press,, 1994. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad