ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Food and Cultural Studies [0-415-27039-1; 1-134-49004-6] Ashley, Bob; Hollows

år:2004
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Scagliusi, Fernanda B. The use of Pierre Bourdieu’s Distinction concepts in scientific articles studying food and eating: A narrative review. Appetite 96 (2015): 174-186. Länk till SFX för denna post
  2. Herring, Ronald J. J. Oxford Handbook of Food, Politics, and Society. Länk till SFX för denna post
  3. Haugerud, A. French beans and food scares: Culture and commerce in an anxious age. Current anthropology 47.6 (2006): 1052-1053. Länk till SFX för denna post
  4. Clive, B. The political ethics of consumerism. Consumer policy review 15.2 (2005): 45-51. Länk till SFX för denna post
  5. Parrinder, P. Updating Orwell? Burgess's Future Fictions. Encounter 56.1 (1981): 45-53. Länk till SFX för denna post
  6. Barnett, C. Consuming Ethics: Articulating the Subjects and Spaces of Ethical Consumption. Antipode 37.1 (2005): 23-45. Länk till SFX för denna post
  7. Wills, W. The framing of social class distinctions through family food and eating practices. The Sociological review 59.4 (2011): 725-740. Länk till SFX för denna post
  8. Atkinson, W. The Structure of Literary Taste: Class, Gender and Reading in the UK. Cultural sociology 10.2 (2016): 247-266. Länk till SFX för denna post
  9. Stringfellow, L. Conceptualizing taste: Food, culture and celebrities. Tourism management 37.ARRAY(0x2b294d0) (2013): 77-85. Länk till SFX för denna post
  10. Laura, B DeLind D. Safe at any scale? Food scares, food regulation, and scaled alternatives. Agriculture and human values 25.3 (2008): 301-317. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad