ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Food Fight [0-07-140250-0; 1-280-72379-3] Brownell, Kelly D.

år:2004
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Razin, P. Want Fewer Fries With That? The chronicle of higher education 53.31 (2007): 51-51. Länk till SFX för denna post
  2. Kim, K. Assessment of foodservice quality and identification of improvement strategies using hospital foodservice quality model. Nutrition Research and Practice 4.2 (2010): 163-172. Länk till SFX för denna post
  3. Rozin, P. Why we're so fat (and the French are not). Psychology today 33.6 (2000): 64-68. Länk till SFX för denna post
  4. Rozin, P. Food likes and dislikes. Annual review of nutrition 6.1 (1986): 433-56. Länk till SFX för denna post
  5. Johns, N. Improving the provision of meals in hospital. The patients' viewpoint. Appetite 54.1 (2010): 181-185. Länk till SFX för denna post
  6. Mahoney, S. Patient satisfaction and energy intakes are enhanced by point of service meal provision. Nutrition & dietetics 66.4 (2009): 212-220. Länk till SFX för denna post
  7. Sheehan-Smith, L. Key facilitators and best practices of hotel-style room service in hospitals. Journal of the American Dietetic Association 106.4 (2006): 581-6. Länk till SFX för denna post
  8. Rozin, Paul L. The special role of nausea in the acquisition of food dislikes by humans. Appetite 3.4 (1982): 341-351. Länk till SFX för denna post
  9. Rozin, P. The meaning of food in our lives: a cross-cultural perspective on eating and well-being. Journal of nutrition education and behavior 37.2005 (2005): 107-12. Länk till SFX för denna post
  10. Birch, L L L. Development of food preferences. Annual review of nutrition 19.1 (1999): 41-62. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad