ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Titel: Everyone Eats
Källa:

Everyone Eats : Understanding Food and Culture [0-8147-0496-4; 0-8147-0779-3] Anderson, Eugene Newton

år:2005 sidor:viii -295
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Anderson, E.N N. Everyone Eats : Understanding Food and Culture (2nd Edition). , 2014.: 1-353. Länk till SFX för denna post
  2. Fischler, C. Food, Self and Identity. Social science information 27.2 (1988): 275-292. Länk till SFX för denna post
  3. FOOD AND CULTURE. Publishers weekly 246.25 (1999): 64-. Länk till SFX för denna post
  4. Sobal, J. Who we are and how we eat: a qualitative study of identities in food choice. Journal of Nutrition Education and Behavior 34.3 (2002): 128-39. Länk till SFX för denna post
  5. Notaker, H. Food Culture in Scandinavia. Food culture in Scandinavia / Henry Notaker. Länk till SFX för denna post
  6. Sobal, J. Constructing Food Choice Decisions. Annals of behavioral medicine 38.Suppl 1 (2009): 37-46. Länk till SFX för denna post
  7. Holm, L. Who is Cooking Dinner? Food, culture and society 18.4 (2015): 589-610. Länk till SFX för denna post
  8. Devine, J. Managing values in personal food systems. Appetite 36.3 (2001): 189-200. Länk till SFX för denna post
  9. Devine, Carol M M. A life course perspective: understanding food choices in time, social location, and history. Journal of nutrition education and behavior 37.3 (2005): 121-8. Länk till SFX för denna post
  10. Valentine, G. Eating in: home, consumption and identity. The Sociological review 47.3 (1999): 491-524. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad