ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Titel: Food cultures of the world encyclopedia: v.1: Africa and the Middle East
Källa:

Choice: Current Reviews for Academic Libraries [0009-4978] Duran, N år:2011 vol:49 iss:3 sidor:480

Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Albala, K. Food Cultures of the World Encyclopedia [4 Volumes] : [Four Volumes]. Food cultures of the world encyclopedia. , 2011.: 311-316. Länk till SFX för denna post
  2. Peters, J. Albala, Ken, ed.: Food Cultures of the World Encyclopedia. School Library Journal 57.10 (2011): 86-. Länk till SFX för denna post
  3. Gill, N. Lima Peru & Beyond. Länk till SFX för denna post
  4. Wang, Hans u. Motives for consumer choice of traditional food and European food in mainland China. Appetite 87.2 (2015): 143-151. Länk till SFX för denna post
  5. Mario Vargas Llosa, Mario V. The Chilean Girls. The Virginia quarterly review 83.3 (2007): 94-105. Länk till SFX för denna post
  6. Moffat, T. Cultural Dimensions of Food Insecurity among Immigrants and Refugees. Human Organization 76.1 (2017): 15-27. Länk till SFX för denna post
  7. Jonsson, Inger M M. Cultural foodways in Sweden: repeated focus group interviews with Somalian women. International journal of consumer studies 26.4 (2002): 328-339. Länk till SFX för denna post
  8. Sobal, J. Constructing Food Choice Decisions. Annals of behavioral medicine 38.Suppl 1 (2009): 37-46. Länk till SFX för denna post
  9. Kocturk, Tahire O. O. Food rules in the Koran. Scandinavian journal of nutrition 46.3 (2002): 137-139. Länk till SFX för denna post
  10. Duran, N. Food cultures of the world encyclopedia: v.1: Africa and the Middle East; v.2: The Americas; v.3: Asia and Oceania; v.4: Europe. Choice 49.3 (2011): 1-1. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…

More options



© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad