ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Everyone Eats: Understanding Food and Culture, Second Edition [0-8147-7014-2; 0-8147-8576-X] Anderson, E N

år:2014 sidor:1 -353
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Fischler, C. Food, Self and Identity. Social science information 27.2 (1988): 275-292. Länk till SFX för denna post
  2. Sobal, J. Constructing Food Choice Decisions. Annals of behavioral medicine 38.Suppl 1 (2009): 37-46. Länk till SFX för denna post
  3. Sobal, J. Who we are and how we eat: a qualitative study of identities in food choice. Journal of Nutrition Education and Behavior 34.3 (2002): 128-39. Länk till SFX för denna post
  4. Anderson, E. Everyone Eats. Everyone Eats : Understanding Food and Culture. , 2005. Länk till SFX för denna post
  5. Bildtgård, T. What It Means to “Eat Well” in France and Sweden1. Food & foodways 18.4 (2010): 209-232. Länk till SFX för denna post
  6. Wansink, B. Mindless eating. Environment and behavior 39.1 (2007): 106-123. Länk till SFX för denna post
  7. Wansink, B. Mindless Eating: The 200 Daily Food Decisions We Overlook. Environment and behavior 39.1 (2007): 106-123. Länk till SFX för denna post
  8. Holm, L. Who is Cooking Dinner? Food, culture and society 18.4 (2015): 589-610. Länk till SFX för denna post
  9. Devine, Carol M M. A life course perspective: understanding food choices in time, social location, and history. Journal of nutrition education and behavior 37.3 (2005): 121-8. Länk till SFX för denna post
  10. Terragni, L. Migration as a Turning Point in Food Habits: The Early Phase of Dietary Acculturation among Women from South Asian, African, and Middle Eastern Countries Living in Norway. Ecology of Food and Nutrition 53.3 (2014): 273-291. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad