ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Ethical Traceability and Communicating Food [1-4020-8523-0; 1-281-49182-9] Coff, Christian

år:2008
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Urban, B. Theoretical perspectives on culture and entrepreneurship. Frontiers in Entrepreneurship. : Springer Berlin Heidelberg,. Länk till SFX för denna post
  2. Simopoulos, Artemis P. P. Street Foods (Vol. 86, Wrund). , 2000. Länk till SFX för denna post
  3. Clark, J. Peter P. Case Studies in Food Engineering: Learning from Experience. Case Studies in Food Engineering. : Springer New York,, 2009. Länk till SFX för denna post
  4. Thompson, Paul B B. Food Biotechnology in Ethical Perspective. , 2007. Länk till SFX för denna post
  5. Wang, H.. Production and Transport Logistics Scheduling with Two Transport Mode Choices. Naval research logistics 52.8 (2005): 796-809. Länk till SFX för denna post
  6. Calloni, M. Street food on the move: A socio‐philosophical approach. Journal of the Science of Food and Agriculture 93.14 (2013): 3406-3413. Länk till SFX för denna post
  7. Cressy, R. The Causes and Financial Consequences of Corporate Frauds. Entrepreneurship, Finance, Governance and Ethics. : Springer Netherlands, 2013.: 1-455. Länk till SFX för denna post
  8. Vaclavik, Vickie A. Essentials in food science. Essentials in food science. : Springer., 2007. Länk till SFX för denna post
  9. Mukhija, V. “Keep Your Wheels On”:: Mediating Informality in the Food Cart Industry. , 2014. Länk till SFX för denna post
  10. Larcher, C. Street Food. Temes de disseny .31 (2015). Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad