ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Endosperm [3-540-71234-8; 1-280-93744-0] Olsen, Odd-Arne

år:2007
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Calderwood, Stuart K. Heat Shock Proteins in Cancer : Heat Shock Proteins. , 2007. Länk till SFX för denna post
  2. Antoine, C. Individual contribution of grain outer layers and their cell wall structure to the mechanical properties of wheat bran. Journal of agricultural and food chemistry 51.7 (2003): 2026-2033. Länk till SFX för denna post
  3. Antoine, C. Wheat bran tissue fractionation using biochemical markers. Journal of cereal science 39.3 (2004): 387-393. Länk till SFX för denna post
  4. Benamrouche, S. A chemical and histological study on the effect of (1 -> 4)-beta-endo-xylanase treatment on wheat bran. Journal of cereal science 36.2 (2002): 253-260. Länk till SFX för denna post
  5. Parker, ML, Annie L. The phenolic acid and polysaccharide composition of cell walls of bran layers of mature wheat (Triticum aestivum L. cv. Avalon) grains. Journal of the science of food and agriculture 85.15 (2005): 2539-2547. Länk till SFX för denna post
  6. Feinstein, Douglas L. Neuroprotective Features Of Hsp90 Inhibitors Exhibiting Anti-Inflammatory Actions: Implications For Multiple Sclerosis. , 2008.: 125-137. Länk till SFX för denna post
  7. Edwards, M. Investigation of the effect of conditioning on the fracture of hard and soft wheat grain by the single-kernel characterization system: A comparison with roller milling. Journal of cereal science 46.1 (2007): 64-74. Länk till SFX för denna post
  8. Bertrand, M. Subcellular Proteomics. , 2007. Länk till SFX för denna post
  9. Courtin, Jan M. Arabinoxylans and endoxylanases in refrigerated dough syruping. Journal of the science of food and agriculture 86.11 (2006): 1587-1595. Länk till SFX för denna post
  10. Barron, C. Relative amounts of tissues in mature wheat (Triticum aestivum L.) grain and their carbohydrate and phenolic acid composition. Journal of cereal science 45.1 (2007): 88-96. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad