ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Sensory evaluation : a practical handbook [1-4051-6210-4; 1-118-68807-4] Kemp, Sarah E.

år:2009
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Haschek and Rousseaux's Handbook of Toxicologic Pathology. : Elsevier Science. Länk till SFX för denna post
  2. Næs, T. Statistics for sensory and consumer science. Statistics for Sensory and Consumer Science. : Wiley, 2010. Länk till SFX för denna post
  3. Lawless, Harry T. Sensory evaluation of food. 2nd edition. Sensory Evaluation of Food. , 2010. Länk till SFX för denna post
  4. Clarke, Daniel W. The sensory retail environment of small fashion boutiques. Journal of fashion marketing and management 16.4 (2012): 7-510. Länk till SFX för denna post
  5. Kemp, Sarah E. Application of sensory evaluation in food research. International journal of food science & technology 43.9 (2008): 1507-21511. Länk till SFX för denna post
  6. Pomodoro, S. Temporary retail in fashion system: an explorative study. Journal of fashion marketing and management 17.3 (2013): 341-352. Länk till SFX för denna post
  7. Madea, B. Sexual Abuse. Handbook of Forensic Medicine. : Wiley-Blackwell,, 2013.: 1-1288. Länk till SFX för denna post
  8. Delarue, J. Sensory mapping using Flash profile. Comparison with a conventional descriptive method for the evaluation of the flavour of fruit dairy products. Food quality and preference 15.4 (2004): 383-392. Länk till SFX för denna post
  9. Stone, H. Sensory Evaluation Practices. Länk till SFX för denna post
  10. Veeramachaneni, K. Knowledge mining sensory evaluation data: genetic programming, statistical techniques, and swarm optimization. Genetic programming and evolvable machines 13.1 (2012): 103-133. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad