ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Food Culture in Scandinavia [0-313-34922-3; 1-282-42064-X] Notaker, Henry

år:2009
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Albala, K. Food Cultures of the World Encyclopedia [4 Volumes] : [Four Volumes]. Food cultures of the world encyclopedia. , 2011.: 311-316. Länk till SFX för denna post
  2. Anderson, E. Everyone Eats. Everyone Eats : Understanding Food and Culture. , 2005. Länk till SFX för denna post
  3. O'Leary, Margaret H. Culture and customs of Norway : Culture & Customs of Europe. , 2010. Länk till SFX för denna post
  4. Fischer, Lisa e. Turkey Backbones and Chicken Gizzards: Women's Food Roles in Post-Socialist Hungary. Food & foodways 18.4 (2010): 233-260. Länk till SFX för denna post
  5. Billington, S. The Midsummer Solstice As It Was, Or Was Not, Observed in Pagan Germany, Scandinavia and Anglo-Saxon England. Folklore 119.1 (2008): 41-57. Länk till SFX för denna post
  6. Moffat, T. Cultural Dimensions of Food Insecurity among Immigrants and Refugees. Human Organization 76.1 (2017): 15-27. Länk till SFX för denna post
  7. Anderson, E.N N. Everyone Eats : Understanding Food and Culture (2nd Edition). , 2014.: 1-353. Länk till SFX för denna post
  8. Sobal, J. Constructing Food Choice Decisions. Annals of behavioral medicine 38.Suppl 1 (2009): 37-46. Länk till SFX för denna post
  9. Jonsson, Inger M M. Cultural foodways in Sweden: repeated focus group interviews with Somalian women. International journal of consumer studies 26.4 (2002): 328-339. Länk till SFX för denna post
  10. Duran, N. Food cultures of the world encyclopedia: v.1: Africa and the Middle East. Choice 49.3 (2011): 480-. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad