ExLibris header image
 
Contains information about title and source of a journal
Källa:

Food and the Tourism Experience [92-64-11059-3; 92-64-17192-4] OECD Publishing, O

år:2012
Contains list of services for current record

Basic services

Användare som var intresserade av denna artikel tittade även på följande:
  1. Holt, Douglas B. B. How Consumers Consume: A Typology of Consumption Practices. The Journal of consumer research 22.1 (1995): 1-16. Länk till SFX för denna post
  2. Kivela, J. Tourism and Gastronomy: Gastronomy's Influence on How Tourists Experience a Destination. Journal of hospitality & tourism research 30.3 (2006): 354-377. Länk till SFX för denna post
  3. Yüksel, A. Tourist shopping habitat : Effects on emotions, shopping value and behaviours. Tourism management 28.1 (2007): 58-69. Länk till SFX för denna post
  4. ndez, Juan M. The interactions between natural and physical capitals in the tourist lifecycle model. Ecological economics 62.1 (2007): 184-193. Länk till SFX för denna post
  5. Shah, Mahendra, Mahendra M. Food in the twenty-first century: From science to sustainable agriculture. Food in the 21st century. , 2000.: 72-72. Länk till SFX för denna post
  6. Maguire, S. Consumers and Consumption. Annual review of sociology 30.1 (2004): 173-197. Länk till SFX för denna post
  7. Warde, A. Consumption and Theories of Practice. Journal of consumer culture 5.2 (2005): 131-153. Länk till SFX för denna post
  8. McCracken, G. Culture and Consumption: A Theoretical Account of the Structure and Movement of the Cultural Meaning of Consumer Goods. The Journal of consumer research 13.1 (1986): 71-84. Länk till SFX för denna post
  9. Holt, Douglas B B. Does Cultural Capital Structure American Consumption? The Journal of consumer research 25.1 (1998): 1-25. Länk till SFX för denna post
  10. Magaudda, P. When materiality ‘bites back’: Digital music consumption practices in the age of dematerialization. Journal of consumer culture 11.1 (2011): 15-36. Länk till SFX för denna post
Visa fler…
Visa färre…


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Aktiverad