Göteborgs universitetsbibliotek: Noter

Noter

Biblioteket för musik och dramatik har en stor samling tryckta noter inom alla genrer. Använd Supersök för att hitta dem. Du kan också ladda ner noter från bibliotekets databaser och fria resurser på webben.

Hitta tryckta noter

Använd Supersök för att hitta noter som finns på biblioteket. Du kan söka på exempelvis tonsättare, titel eller besättning och filtrera på publikationstypen Noter.

Till Supersök

När du hittat noter och vill låna dem
När du hittar noter i Supersök kan du se om de är tillgängliga och var de finns. De flesta noterna finns på Biblioteket för musik och dramatik. Tillgängliga noter måste du hämta själv från hyllan. Noter som är utlånade kan du köa på.

Biblioteket för musik och dramatik

Hitta databaser med nedladdningsbara noter

Du kan använda bibliotekets databaser för att hitta och ladda ner noter. Filtrera databaslistan på materialkategorin Noter för att hitta notdatabaser.

Databaser med noter

Komma åt bibliotekets databaser
Du som är student eller anställd har tillgång till databaserna genom universitetets nätverk, eller genom att logga in med ditt GU-konto om du befinner dig utanför campus. Alla som besöker universitetsbiblioteket kan använda våra datorer för att komma åt databaserna.

Om distansåtkomst till e-resurser

Hitta fritt tillgängliga noter

Det finns många webbplatser där du kan ladda ner noter som är fritt tillgängliga. Musik och teaterbiblioteket i Stockholm har tusentals nedladdningsbara noter i sin bibliotekskatalog och har dessutom samlat länkar till andra webbplatser med fria noter.

Musik och teaterbiblioteket i Stockholm

Om vi inte har noterna du behöver

Om du behöver noter som inte finns på Göteborgs universitetsbibliotek kan du beställa dem genom att göra ett fjärrlån. Välj publikationstypen Musiktryck när du gör din beställning.

Om att beställa fjärrlån

Kontaktinformation

Biblioteket för musik och dramatik

Box 210
405 30 Göteborg

Besöksadress:
Fågelsången 1

Telefon:
031-786 40 60

Kontaktformulär

Snabbvägar

Sidansvarig: Webmaster
Sidan uppdaterades: 2017-09-21 15:11

Utskriftsversion

© Göteborgs universitet
Box 100, 405 30 Göteborg
Tel. 031-786 0000, Kontakta oss

Om webbplatsen