Göteborgs universitetsbibliotek: Skriva ut, skanna och kopiera
Webbkarta

Skriva ut, skanna och kopiera

Med Göteborgs universitets nya utskrifts- och kopieringstjänst GUprint kan du skriva ut, skanna och kopiera på alla skrivare som är anslutna till systemet.

Du som är student

Använd ditt GU-kort för att skriva ut, skanna och kopiera från alla skrivare som är anslutna till GUprint. Du kan också identifiera dig med ditt studentkonto på skrivaren. Som student kan du skriva ut från din egen dator, universitetets och universitetsbibliotekets datorer, USB eller e-posta din utskrift. Använd PayEx som betalsätt för att få rabatterade utskrifter.

Mer information om utskrift och kopiering för studenter (Studentportalen)

Du som inte är student eller anställd

Om du inte är student men har ett bibliotekskort på universitetsbiblioteket kan du köpa ett värdebevis för allmänhet. Då kan du skanna och kopiera samt skriva ut från bibliotekets datorer, USB eller e-posta din utskrift, men inte skriva ut från egen dator. Värdebevis köper du på något av biblioteken.

Mer information om värdebevis för allmänhet

Du som är anställd

Om din institution ännu inte är med i GUprint så kan du bara använda universitetsbibliotekets GUprint-maskiner för att scanna dokument. När institutionen anslutits kommer du också att kunna kopiera och skriva ut hos oss.

Medarbetarportalen finns en preliminär tidsplan för utrullning.

Utskrifts- och kopieringskort

Alla kan köpa ett utskrifts- och kopieringskort på Servicecenter eller universitetsbiblioteket. Med ett sådant kort kan du skanna och kopiera, men bara skriva ut från USB-minne.

Mer information om utskrifts- och kopieringskort

Återbetalning

Du kan begära återbetalning för misslyckade utskrifter inom en vecka från utskriftsdatum. Den misslyckade utskriften/kopian måste visas upp för personal i bibliotekets informationsdisk eller på Servicecenter.

Priser

Både värdebevis och utskrifts- och kopieringskort säljs till normalpris - utan studentrabatt.

Se prislista

Klimatkompensation

Göteborgs universitet miljökompenserar – för varje förbrukat träd planteras två nya!

Kontaktinformation

Kontaktformulär

Snabbvägar

Sidansvarig: Webmaster
Sidan uppdaterades: 2015-05-07 21:29

Utskriftsversion

© Göteborgs universitet
Box 100, 405 30 Göteborg
Tel. 031-786 0000, Kontakta oss

Om webbplatsen | Karta