Var med och förbättra biblioteket

Vi vill att du ska ha en så bra upplevelse som möjligt av bibliotekets tjänster. För att åstadkomma detta behöver vi din hjälp.

Anmäl dig till användarpanelen

Du förbinder dig inte att delta i någon undersökning när du går med i panelen. Du kan när som helst välja att avsluta ditt medlemskap i panelen genom att kontakta oss på biblioteket.

Så är det att vara med i panelen

Du som väljer att ingå i panelen kommer att bli kontaktad med förfrågningar om att delta i olika typer av undersökningar. Det kan röra sig om användartester av våra system och vår webbplats, men också undersökningar som syftar till att utvärdera våra lokaler och vår service, i form av intervjuer, fokusgrupper eller enkäter.

Om användarpanelen

För att kunna vidareutveckla våra system, lokaler och tjänster så söker vi deltagare till en panel. Alla kan vara med i panelen, det spelar ingen roll om du är student eller medarbetare vid universitetet, eller inte har någon koppling alls till Göteborgs universitet. Du behöver inte heller ha ett bibliotekskort eller vara van vid att använda bibliotekets tjänster eller ofta besöka biblioteket.