Visningar och handledningstillfällen av Nvivo

Välkommen till universitetsbibliotekets kostnadsfria visningar och handledningstillfällen av det kvalitativa analysprogrammet Nvivo. Ingen föranmälan behövs.

Om våra visningar

Visningarna ges via Zoom och har två teman:

  • Kom igång med Nvivo
  • Använda Nvivo vid litteraturöversikter

Efter alla visningar erbjuder vi handledningstid, där du har möjlighet att ställa dina egna frågor och få hjälp med ditt projekt, eller om du vill testa och öva på det som vi gått igenom på visningen. Handledningstiden ligger alltid en timme efter visningarna och det går bra att endast ansluta till den.

Du behöver inte anmäla dig i förväg till bibliotekens visningar. Om någon deltagare inte förstår svenska håller vi visningarna på engelska.

Ladda gärna ner Nvivo till din dator i förväg, då vi inte avsätter tid till detta under visningarna.

Om att ladda ner och använda Nvivo

Program

Tisdag
tis
14
maj
maj

Kom igång med Nvivo

Tisdag 14 maj, kl. 10:00
Zoom
Webbinarium. Detta tillfälle är en introduktion för att komma igång med Nvivo och är lämpligt för dig som inte har använt p...
Tisdag
tis
14
maj
maj

Handledning kring Nvivo

Tisdag 14 maj, kl. 11:00
Zoom
Webbinarium. Efter visningarna av Nvivo erbjuds handledning. Det går också bra för den som har specifika frågor att bara an...

Kontakta oss om bokade visningar av Nvivo

Kontakta oss om du vill boka en visning av Nvivo för en masterkurs eller för en grupp forskare eller doktorander. Vi skräddarsyr tillfället efter behoven i gruppen. Minsta gruppstorlek är 3 personer.

  • Beskriv din fråga