Ny avdelning för musik och dramatik

Biblioteket för musik och dramatik har flyttat till Humanistiska biblioteket på Renströmsgatan 4. Anledningen till flytten är att hela byggnaden Artisten, där biblioteket ligger, ska evakueras inför bygget av ett nytt hus för den Konstnärliga fakulteten.

Musik och dramatiks nya lokaler

Välkommen till Humanistiska biblioteket

Från den 13 juni hälsar vi er välkomna till våra nya lokaler på Humanistiska biblioteket. Tre större rum i fil mot Renströmsparken och tre grupprum på plan 6 har omformats till en ny avdelning för musik och dramatik. Avdelningen rymmer en stor notsamling, musiklitteratur, pjäsmanus och studieplatser i anslutning till samlingarna. En informationsdisk för musik och dramatik öppnar efter sommaren, den 22 augusti och kommer att vara öppen på vardagar mellan klockan 10–16.

Musik och dramatiks besökare kommer även att kunna nyttja alla studieplatser och övriga tjänster på Humanistiska biblioteket. I och med flytten kommer musik och dramatik få samma generösa öppettider som Humanistiska biblioteket.

Frågor om de nya lokalerna

Har du frågor om avdelningen för musik och dramatik är du välkommen att kontakta Anna Isaksson, anna.isaksson@ub.gu.se, biträdande bibliotekschef för Humanistiska biblioteket.