Biblioteket för musik och dramatik

Biblioteket har en stor samling noter inom alla genrer, pjäsmanus samt en CD- och DVD-samling. Här finns också böcker och tidskrifter inom musik och dramatik. GU-kort vid Konstnärliga fakulteten krävs för att komma in när biblioteket är öppet.

Exteriörbild av Biblioteket för musik och dramatik

På Biblioteket för musik och dramatik

Förändrad service på grund av covid-19

På grund av Covid 19 har biblioteket begränsade öppettider och förändrad service. Studieplatser och läsesal är tillgängliga men utglesade för att minska risken för smitta. Grupprummet, de publika datorarbetsplatserna, lyssnarplatserna och rummet med digitalpiano är stängt. Två datorer finns tillgängliga för utskrift.

Vi svarar på dina frågor alla vardagar kl. 10:00–16:00. Kontakta oss på telefon eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Öppet endast för besökare med GU-kort kopplade till Konstnärliga fakulteten

Biblioteket för musik och dramatik är endast öppet för studenter och medarbetare med GU-kort kopplade till konstnärliga fakulteten. Observera att du måste ha ett giltigt GU-kort med pinkod för att besöka oss. Besök gärna något av våra andra bibliotek när biblioteket är stängt.

Beställa och hämta material

Eftersom bibliotekets lokaler är stängda för allmänheten går det inte att hämta ut beställda böcker här. Däremot går det bra att beställa ur samlingarna som finns på Biblioteket för musik och dramatik, och hämta beställningen på ett av våra andra bibliotek. Närmaste avhämtningsställe är Humanistiska biblioteket.

Gör din beställning och välj avhämtningsställe i Supersök som vanligt.

Om tillgänglighetsanpassningar i lokalerna

Bibliotekets entré är tillgänglighetsanpassad. Det finns ingen tillgänglighetsanpassad studieplats, alla datorer står på fasta skrivbord på sittande nivå. Det finns inga ledstråk i biblioteket.

En trappa går upp till balkongen på plan två i biblioteket. Utanför biblioteket finns en hiss som du kan använda för att nå plan två, men du måste ha en nyckel för att komma in till balkongen. Kontakta personal för att låna nyckeln eller få hjälp med framplockning av material.

Kontakta Biblioteket för musik och dramatik

Loading map

Biblioteket för musik och dramatik

Fågelsången 1

Öppettider för Biblioteket för musik och dramatik

Öppettider höstterminen 2020

GU-kort vid Konstnärliga fakulteten krävs för att komma in.

Från 17 augusti
Måndag - fredag 10:00 - 14:00