Biblioteket för musik och dramatik

Biblioteket har en stor samling noter inom alla genrer, pjäsmanus samt en CD- och DVD-samling. Här finns också böcker och tidskrifter inom musik och dramatik. GU-kort vid Konstnärliga fakulteten krävs för att komma in.

Exteriörbild av Biblioteket för musik och dramatik

På Biblioteket för musik och dramatik

Förändrad service på grund av covid-19

På grund av covid-19 har biblioteket förändrad service. Ett begränsat antal studieplatser finns tillgängliga för de studenter som inte har möjlighet att studera hemifrån. Grupprummet, de publika datorarbetsplatserna och rummet med digitalpiano är stängt.

Öppet endast för besökare med GU-kort kopplade till Konstnärliga fakulteten

Biblioteket för musik och dramatik är endast öppet för studenter och medarbetare med GU-kort kopplade till konstnärliga fakulteten. Observera att du måste ha ett giltigt GU-kort med pinkod för att besöka oss. Besök gärna något av våra andra bibliotek när biblioteket är stängt.

Beställa och hämta material

Eftersom bibliotekets lokaler är stängda för allmänheten går det inte att hämta ut beställda böcker här. Däremot går det bra att beställa ur samlingarna som finns på Biblioteket för musik och dramatik, och hämta beställningen på ett av våra andra bibliotek. Närmaste avhämtningsställe är Humanistiska biblioteket.

Gör din beställning och välj avhämtningsställe i Supersök som vanligt.

Om tillgänglighetsanpassningar i lokalerna

Bibliotekets entré är tillgänglighetsanpassad. Det finns ingen tillgänglighetsanpassad studieplats, alla datorer står på fasta skrivbord på sittande nivå. Det finns inga ledstråk i biblioteket.

En trappa går upp till balkongen på plan två i biblioteket. Utanför biblioteket finns en hiss som du kan använda för att nå plan två, men du måste ha en nyckel för att komma in till balkongen. Kontakta personal för att låna nyckeln eller få hjälp med framplockning av material.

Kontakta Biblioteket för musik och dramatik

Loading map

Postadress

Biblioteket för musik och dramatik
Box 210
405 30 Göteborg

Besöksadress

Fågelsången 1
412 56 Göteborg

Telefon

  • Beskriv din fråga

Öppettider för Biblioteket för musik och dramatik

Öppettider sommaren 2021

Från 14 juni till 22 augusti
Måndag - söndag Stängt

Öppettider hösten 2021

Från 23 augusti
Måndag - fredag 10:00 - 14:00
Lördag - Söndag Stängt