KvinnSam

KvinnSams lokaler är stängda för besök på grund av Coronaviruset, men du kan ändå kontakta oss via telefon och kontaktformulär. KvinnSam har samlingar inom genusvetenskap och kvinnohistoria. Sedan år 2018 är KvinnSam också universitetsgemensam forskningsinfrastruktur vid Göteborgs universitet. KvinnSam är placerat på Humanistiska biblioteket.

Interiörbild som visar KvinnSams studieplatser och bokhyllor

På KvinnSam

Om lokalernas tillgänglighet

KvinnSams lokaler finns på Humanistiska biblioteket. Bibliotekets entré är tillgänglighetsanpassad. Hiss finns mellan alla våningsplan. Det finns inga ledstråk i biblioteket. Kontakta personal om du behöver hjälp att plocka fram material.

Specialläsesal

KvinnSams handskrifter och arkivmaterial är tillgängliga för forskning och studier i specialläsesalen på Humanistiska biblioteket. Specialläsesalen är avsedd för studier av universitetsbibliotekets mest ömtåliga och värdefulla material. Specialläsesalen har andra öppettider än KvinnSam och Humanistiska biblioteket.

KvinnSams webbplats

KvinnSam producerar flera databaser och digitala resurser inom kvinno-, mans- och genusforskning. Hos KvinnSam finns också handskrifts- och arkivmaterial inom kvinnohistoria. Du hittar mer information om KvinnSams verksamhet, databaser och arkiv på KvinnSams webbplats.

Till Kvinnsams webbplats

Kontakta KvinnSam

Loading map

Postadress

KvinnSam
Box 222
405 30 Göteborg

Besöksadress

Renströmsgatan 4
405 30 Göteborg

Telefon

  • Beskriv din fråga

Öppettider för KvinnSam

KvinnSams lokaler är stängda för besök till 16 augusti

På grund av coronaviruset är KvinnSams lokaler stängda till 16 augusti. Vi svarar på dina frågor per telefon och online alla vardagar kl. 10:00–16:00.

Senaste uppdateringarna om universitetsbibliotekets service

Öppettider höstterminen 2020

Lördagens öppettider gäller endast för dig med GU-kort.

Från 17 augusti
Måndag - fredag 10:00 - 16:00
Lördag 10:00 - 16:00
Söndag Stängt